Apex Legend dostává trailer nové sezóny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apex Legend dostává trailer nové sezóny

Apex Legend dostává trailer nové sezóny

David Plecháček

David Plecháček

6. 5. 2020 07:22
Reklama

Minulý týden jsme se dozvěděli o nové hrdince Apexu Legends, kterou je zlodějka Loba Andrade. Ostatně bylo na čase, pokud se má připojit v páté sezóně Apexu, která začíná už 12. května, vývojáři z Respawnu už mnoho času neměli. V krátkém čase však přichází video druhé, jež se nezaměřuje jen na novou postavu, ale na celou novou sezónu.

Není velkým překvapením, že Loba hraje velkou roli i v upoutávce na sezónu, která se jmenuje Fortune's Favor. Kromě toho se však v druhém přiloženém videu rozvíjí i spojitost s Revenantem, posledním příchozivším hrdinou, který příběhově zavraždil její rodiče.

Aktuální video však také napovídá, jaké budou její schopnosti. Jakožto ta nejlepší zlodějka na celém širém světě je Loba schopna uniknout z nejrůznějších šlamastik, stejně jako si přivlastnit věci, které nejsou v jejím bezprostředním dosahu. Můžeme se jen domnívat, jestli náhodou Apex nedostane nejagilnější postavu, která svými možnostmi překoná i robotického Pathfindera, nebo jestli půjde o vzácnější ultimátní schopnost.

Tak či tak by bylo nefér soustředit se jen na nováčka v seznamu hrdinů. Nová sezóna dostane nový Battle Pass, sezónní questy nebo nastartuje další sezónu šestitýdenních ranked zápasů. O dalších novinkách zatím Respawn nehovořil, je však pravděpodobné, že se dočkáme úprav již existujících map.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama