Hráči si stěžují na boty v PUBG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči si stěžují na boty v PUBG

Hráči si stěžují na boty v PUBG

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 4. 2020 11:58
Reklama

Ne, titulek nenaznačuje, že by snad virtuální ševci začali bojovníkům v PlayerUnknown's Battlegrounds distribuovat špatnou obuv. Řeč je o umělou inteligencí ovládaných soupeřích, kteří jsou součástí poslední aktualizace s označením 7.1. Novinka, která měla zřejmě za cíl zrychlit matchmaking a zaplnit servery se nesetkává s pochopením.

Server VG247 upozornil na obsáhlý příspěvek na Redditu, který nabízí pohled jednoho z naštvaných hráčů. Uživatel HydrapulseZero, který sám sebe označuje za velmi aktivního veterána, popsal, jak v současnosti probíhaly zápasy, do kterých se se svým kamarádem připojil. Dle jeho slov byly lobby úplně prázdné a za prvních pár zápasů se setkal pouze s dvěma dalšími živými hráči.

Problém je dle jeho názoru v tom, že se do zápasů na začátku připojí pouze deset bojovníků a ostatní boti se spawnují až v jejich průběhu. V praxi tak Hydrapulse popisuje momenty, kdy několik minut dvojice hráčů stojí uprostřed mapy a čeká, než se do hledáčku přimotá několik neškodných nepřátel.

This game is Officially Dead and entirely ruined. There are over 70 bots in the lobbies I've played in. There is zero tension, it's boring as all shit. I have played this game more than most people by a significant margin. I really liked this game...but this..This isn't even Pubg, this is a disgrace from r/PUBGConsole

I další uživatelé Redditu si ve stejném vlákně stěžují na podobné problémy. Obvykle sice tvrdí, že se setkávají s vyšším množstvím živých hráčů, čísla jsou to ale stále tristní. Samotný matchmaking navíc trvá výrazně déle, než tomu bylo dříve. „Jak je možné, že hra přejde ze stavu imrvére úplně plných lobby do stavu, kdy jsou všude boti?“ diví se hráč s přezdívkou TheGreenBackPack.

“Hra není jen mrtvá, je nudná,” zaznívá subredditem.

Jaké zkušenosti máte s hraním PUBG po poslední aktualizaci vy? Podělte se o ně v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama