SnowRunner trailerem odkazuje k DS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SnowRunner trailerem odkazuje k DS

SnowRunner trailerem odkazuje k DS

David Plecháček

David Plecháček

17. 4. 2020 11:26 3
Reklama

Spintires mají mezi simulátory zvláštní postavení, především kvůli tomu, že snad žádná hra nenabízí podobnou fyziku terénu a nesimuluje tak dobře, jak se s ním technika popere. To samé se dá říct i o kře, která má ve Spintires základy, o MudRunneru. Jeho pokračování, SnowRunner, tak spousta hráčů vyhlíží s velkým nadšením.

Hra, jejíž vydání je na spadnutí (na Epic Games Store, PS4 a XO vyjde 28. dubna), se připomíná dalším trailerem, který vybízí k soudržnosti. „United We Drive“ je o propojování světa, jste to vy, kdo musí dovézt zásilky do odlehlých míst na mapě, kdo představuje pro zadavatele jediné spojení s divokým světem tam venku.

Ačkoliv to zní možná až příliš nadneseně, trailer svým pojetím odkazuje ke hře, ke které se tento popis taktéž hodí, k Death Stranding. United We Drive je totiž svým způsobem parodií na poslední hru Hidea Kodžimy, v jistém přeneseném smyslu ale námět hry odpovídá i tomu, co je náplní SnowRunneru. I ten je totiž o překonávání složitého a svým způsobem nebezpečného terénu.

Jinak trailer spíše ukazuje rozličná prostředí a nejrůznější techniku. Můžeme se těšit i na západní stroje v čele se značkami Chevrolet, Caterpillar nebo Navistar. Jak se na hru těšíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama