NBA 2K20 se potýká s přerušením ligy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NBA 2K20 se potýká s přerušením ligy

NBA 2K20 se potýká s přerušením ligy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 3. 2020 11:31
Reklama

Současná společenská situace zapříčinila uzavření velkého množství sportovních soutěží. Vedle zámořské NHL, MLB a dalších je to i basketbalová NBA, která má ale dopad i na herní zpracování NBA 2K20. To se potýká s problémy s daty, vzhledem k závislosti na sběru dat z uskutečněných zápasů si hra s pozastavením ligy nedokáže poradit.

V rámci kariérního režimu MyLeague totiž hra upravuje statistiky hráčů dle současné formy a výsledků. A vzhledem k automatické těžbě dat hra při absenci těch aktuálních neumí patřičně odsimluvat výsledky, případně jednoduše spadne a přestane fungovat. Děje se tak v momentě, kdy hráč usiluje o spuštění nové kariéry z aktuálních statistik.

Studio se k situaci zatím nevyjádřilo, očekáváme ale brzkou nápravu.

Kluby se ale rozhodly nastalé problémy řešit alternativně. Tým Phoenix Suns oznámil, že nabídne fanouškům plánované zápasy skrze streamy na Twitchi. Na palubovky nicméně nevyběhnou reální hráči, ale jejich virtuální protějšci. Zda budou soupeřit dedikovaní esportovci, jestli protější tým bude ovládán umělou inteligencí, nebo se snad za obrazovky posadí skuteční basketbalisté (například rozehrávač Phoenixu Devin Booker je velmi aktivní streamer a o pozastavení soutěže se dozvěděl během streamování Call of Duty: Warzone) zůstává otázkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama