State of Decay 2 vyjde kromě Steamu i na EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka State of Decay 2 vyjde kromě Steamu i na EGS

State of Decay 2 vyjde kromě Steamu i na EGS

David Plecháček

David Plecháček

9. 3. 2020 10:13
Reklama

State of Decay 2 vyšlo už před dvěma lety. Ačkoliv hra vyloženě nezazářila, i díky Game Passu si našla cestu k relativně velkému počtu hráčů, kteří ji drží při životě. Autoři z Undead Labs nicméně soudí, že zombie survival neoslovil všechny, koho mohl, a tak se o to pokouší znovu v rámci edice s označením Juggernaut.

Možná že jste o něm už slyšeli, ostatně nepíšeme o něm poprvé. Není tomu ani měsíc, co Microsoft odhalil, že Juggernaut nesoucí předchozí rozšíření v podobě DLC Daybreak a Heartland zamíří na Steam. Kromě toho se 13. března hráči dočkají několika novinek a vylepšení, z obsahového hlediska půjde především o novou lokaci Providence Ridge a pak o další úpravy, které hru po všech možných stránkách vylepší. Jenže kromě původních majitelů na Windows Store a Xboxu One, a potenciálních nových majitelů na Steamu, se toho samého dočkají i hráči, kteří preferují Epic Games Store.

Proč Microsoft vydání této verze odhaluje měsíc po oznámení Steam verze, není jasné. Jisté však je, že hra vyjde ve stejnou dobu jak na Steamu, tak na EGS, přičemž se od sebe nebudou v žádném ohledu lišit. Přibývá tak jen další platforma, kde bude State of Decay 2 dostupné.

Příjemným bonusem je fakt, že všechny PC verze budou zahrnovat vzájemný cross-play. Jinými slovy, ať už budete hrát verzi pro Windows Store, nebo verze ze Steamu či EGS, můžete hrát s přáteli nehledě na to, kde vlastní hru oni. Třešinkou na dortu je možnost převést si vlastní účet na jinou platformu dle libosti. To zahrnuje vaši postavu a vše, co k ní náleží, achievementy, odměny, a podobně. Výjimkou je nemožnost přenést si stav již existující komunity.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama