V DoA6 zaplatíte za změnu barvy vlasů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V DoA6 zaplatíte za změnu barvy vlasů

V DoA6 zaplatíte za změnu barvy vlasů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

2. 3. 2020 16:25 3
Reklama

Ano, přebarvit číro vašeho hrdiny v bojovce Dead or Alive 6 vás s trochou nadsázky vyjde dráž, než když sáhnete po skutečné barvě na vlasy. V jedné z novějších aktualizací totiž přibyl mechanismus zpoplatněné změny barvy vlasů, která vyžaduje koupi tzv. Premium Ticketů. Ty se pořizují v balíčcích za reálné peníze.

A to minimálně po dvou kusech, které vyjdou na dva dolary (v přepočtu zhruba 46 českých korun). Samozřejmě ale existují výhodnější nabídky ve větším množství, až v padesáti za 45 dolarů (přes tisíc korun). Vtip je navíc v tom, že návrat k původní barvě vlasů vyjde hráče na 10 tisíc jednotek virtuální měny, pak je ale změna opět zpoplatněna, i když by se jednalo o totožnou barvu. Tu si totiž za Premium Ticket kupujete pouze na jedno jediné použití.

Pokud navíc přijdete o svá uložená data, ve kterých je informace o barvě vlasů zakódována, taktéž budete muset investovat podruhé. Není divu, že takové funkce někteří věrní hráči typicky "prsaté" série považují za špatný vtip.

Aktualizace 1.20 mimochodem přišla s dalším z řady DLC balíčků bojovníků, které obvykle vycházejí na řádově 600 až 1000 českých korun. Původní hra přitom stojí 1399 korun, jednotlivé postavy lze přikupovat za 79 nebo 159 korun a  jednotlivé kostýmy za 40 korun (převzato ze současné nabídky oficiálního obchodu Xbox). Titul také nabízí čtyři Season Passy, z nichž ten nejdražší, čtvrtý vyjde na v přepočtu 2300 korun (současná nabídka na Steamu). Ostatní jsou o pár stovek levnější

Dle výpočtu hráčů lze nejvýhodnějším možným způsobem dostat kompletní dostupný obsah hry za zhruba 6400 českých korun na Steamu (bez základní hry). Kdybychom pak chtěli jednotlivá rozšíření kupovat jednotlivě, vyšplhá se suma přes závratných 20 tisíc českých korun.

Dle webu IGN tak lze pořídit úplně kompletní balíčky konkurenčních Tekken 7, Street Fighter V a Mortal Kombat 11 (dohromady) za zlomek zmíněné ceny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama