Nový trailer Avengers láká na předobjednání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer Avengers láká na předobjednání

Nový trailer Avengers láká na předobjednání

David Plecháček

David Plecháček

14. 2. 2020 14:45
Reklama

Dlouhou dobu trvalo, než jsme uviděli Avengers od Crystal Dynamics v akci, a když už k tomu konečně došlo a blížilo se vydání, hra byla opět odložena. To, že Square Enic vydá relativně krátký trailer s populárními hrdiny a jejich schopnostmi, je už jen spíše drobnou náplastí. Přesto nemůžeme říct, že by nám kratičký teaser neudělal radost.

Ve videu zazáří Hulk, Iron-Man, Thor nebo Kapitán Amerika. Dojde ale i na další. Překvapivě velkou roli ve videu dostala Kamala Khan alias Ms. Marvel, na okamžik je k vidění i Black Widow. Co je ale důležitější, video naznačuje, jak se za každého hraje. Kapitán Amerika vrhá svůj štít po několika nepřátelích jedním vrhem, Thor využívá blesků, Hulka nic nezastaví. K nezastavení je ale i Ms. Marvel, která se dokáže ohánět svými velkými pěstmi, Black Widow si namísto toho vystačí s nejrůznějšími vychytávkami, jako je vystřelovací hák.

Nelze si ale nevšimnout rostoucí kritiky na hru jako takovou. Problémem se stále zdá být technický stav, který není stoprocentní ani v traileru. Diváci nejdou do kolen ani z některých efektů, a mají strach, že by hra zasloužila ještě více času, než kolik jí Squeenix poskytl. Vývojáři nicméně už teď lákají na předobjednávky, mezi jejichž bonusy budou patřit speciální obleky a vstup do bety.

Právě v ní si můžete potvrdit, anebo vyvrátit, své obavy. Z toho vyplývá, že bude mít zřejmě uzavřený charakter, jestli později bude otevřená, není pro tuto chvíli zřejmé. Na PlayStationu 4 ji můžeme čekat se sedmidenním předstihem, datum, kdy se uskuteční, ale prozatím známé není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama