Sledujte úpravu zbraní v TLOU 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte úpravu zbraní v TLOU 2

Sledujte úpravu zbraní v TLOU 2

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 2. 2020 09:18 3
Reklama

O tom, že The Last of Us Part II bude po technické stránce naprosto špičkovým počinem, který zřejmě maximálně využije možnosti současné generace konzolí PlayStation, pochybuje málokdo. Zatím se můžeme kochat prvními ukázkami plynulých herních animací, které alespoň v otázce úpravy zbraní vypadají naprosto úchvatně.

Twitterový účet editora webu AllGamesDelta se podělil o herní klip zachycující hrdinku Ellie během seance úpravy jednotlivých dostupných zbraní. Ukazuje tak, jakým způsobem budou modifikace probíhat, nechybí samozřejmě vylepšení měnící přesnost, průraznost nebo kapacitu zásobníků. Zajímavé ale je to, že na rozdíl od většiny ostatních her, které podobné úpravy nabízí, ukazuje druhé The Last of Us jednotlivé úpravy v plné parádě v reálném čase. Každou modifikaci tak Ellie přímo aplikuje, zbraň rozebírá, vyměňuje součástky nebo vyřezává drážky do pažby.

 

 

Působivé.

Někteří komentující sice namítají, že na pátý nebo šestý pokus už bude hráč zmíněné animace přeskakovat (což je samozřejmě pravda), minimálně na první dojem ale působí téměř neuvěřitelně.

The Last of Us Part II vychází exkluzivně na PlayStation 4 29. května letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama