Hráči Destiny 2 místo darů investují
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči Destiny 2 místo darů investují

Hráči Destiny 2 místo darů investují

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 2. 2020 13:19
Reklama

Světem Destiny 2 v současnosti hýbe speciální event, v rámci něhož hráči společnými silami budují tajemnou stavbu na Merkuru. Po hráčích je požadováno, aby shromáždili dvě miliardy jednotek tzv. Polarizovaného Fractalinu, má to ale háček. Po jeho získání sice můžou své sumy darovat na stavbu, zároveň ale hra umožňuje nasbíraný Fractalin “investovat”.

Jednoduše zpětnou investicí posílí produkci Obelisků napříč vesmírem a v souvislosti s tím na začátku každého týdne získají větší množství produktu, který zároveň v probíhající sezóně funguje jako klíčová měna. Za samotnými investicemi hráčů je skryta pořádná dávka matematiky, v praxi to ale znamená, že hráči místo původně zamýšlených dotací materiálu syslí čím dál větší dávky Fractalinu. Samozřejmě se jedná o výhodný postup, jeho darování totiž automaticky plní některé výzvy vedoucí k legendární výzbroji a větší množství vede k obrovským předmětovým výdělkům.

Maximizing Fractaline Earnings During Empyrean Foundation from r/DestinyTheGame

Event končí na začátku března, vypočítavým zájemcům tedy zbývá jen pět týdenních resetů. Dle výpočtů je na skutečný profit nutné proinvestovat tři týdny, hráči se tedy musí zapojit v nejbližší době. Zda virtuální skrblíci dokážou společnými silami postavit zmíněnou stavbu zůstává otázkou, jisté však je, že komunity Destiny 2 posedl skutečně kapitalistický trend. A je mimořádně zajímavé jej sledovat.

Se zajímavostí přišel web Kotaku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama