Dreams vyjde pro některé o tři dny dříve
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dreams vyjde pro některé o tři dny dříve

Dreams vyjde pro některé o tři dny dříve

David Plecháček

David Plecháček

5. 2. 2020 10:10
Reklama

Jste-li zamilovaní a neštítíte se komerčních, navíc původně zahraničních svátků, zřejmě víte, že 14. února má svátek Valentýn. Ve stejný den vychází i Dreams, novinka od Media Molecule, která má za cíl přesvědčit všechny tvořivé hráče, aby zkusili uvnitř hry vytvořit další hru. Novinka je samozřejmě trochu nadnesené slovo, jednak proto, jak dlouho o Dreams víme, ale také kvůli tomu, že jej šlo hrát v předstihu. A tak vlastně ani není zvláštní, že pro někoho hra vyjde dřív.

Do Dreams jste mohli naskočit v rámci bety a později v rámci early accessu. Právě proto se na internetu množí všechny lepší či horší výtvory, z nichž některé jsme si ukazovali i na Hrej.cz. Všichni „snílci“, kteří se stali early adoptery a se hrou tráví čas už teď, dostanou exkluzivní možnost zavítat do plné verze hry v předstihu. Konkrétně o tři dny dříve, 11. února ve 13 hodin našeho času.

Novinku odemkne Creator Patch, díky němuž budou moci začít všichni využívat všechny nástroje, které hru s vydáním rozšíří. Jde především o Art's Dream, filmově laděná a podobně dlouhá adventura o bývalém jazzovém hudebníkovi Artovi, s nímž přijdou i nové nástroje, díky kterým budete moci snadno vytvořit vlastní díla s noirovým, sci-fi a fantasy zasazením.

Popis novinek zachází poměrně do podrobna, takže jestliže už teď prahnete znát všechny rozdíly mezi předběžnou verzí a plnou verzí, zamiřte do tohoto příspěvku. V obecné rovině lze říct, že hráčům do rukou přibudou další nástroje, některé z nich se upraví. Celkově ale hra prošla od vstupu do early accessu značnou proměnou, všech změn bylo údajně až 18 tisíc. I díky nim by měla být plná verze tím nejlepším možným nástrojem i na vaše výtvory. Těšíte se, nebo Dreams není hrou pro vás?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama