Haohmaru přichází do Soul Calibur VI
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Haohmaru přichází do Soul Calibur VI

Haohmaru přichází do Soul Calibur VI

Martin Synek

Martin Synek

25. 1. 2020 08:37
Reklama

Šestý díl v sérii Soul Calibur je tu s námi už více než rok a čtvrt a za tu dobu stačilo do jeho rosteru přikřepčit několik nových bojovníků. Aktuální novinka však láká na crossover dvou velkých bojovkových značek.

Soul Calibur je znám tím, že do svých sestav bojovníků dokáží jeho tvůrci často procpat postavy, které bychom úplně nečekali. Aktuální díl disponuje Geraltem z Rivie či 2B z akčního Nier: Automata. V těch minulých to byli třeba Yoda, Darth Vader nebo Heihachi ze sesterské série Tekken.

Už dříve bylo oznámeno, že do hry přijde v rámci druhého season passu postava Haohmarua z bojovky Samurai Shodown. Nicméně doposud jsme neviděli nic konkrétního. Aktuálně se však již konečně můžeme podívat, jak bude Haohmaru bojovat v ringu, který doposud ještě neměl možnost okusit. 

Haohmaru je stálicí bojovkové série Samurai Shodown a vyskytoval se doposud ve všech dílech této série. Uvidíme, jak moc dokázali tvůrci Soul Caliburu VI upravit jeho bojový styl tak, aby uspěl i ve třech rozměrech. To vše na jaře 2020. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama