Hráče MW vyděsila chybová hláška
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráče MW vyděsila chybová hláška

Hráče MW vyděsila chybová hláška

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 1. 2020 10:32
Reklama

Jen málo věcí dokáže náruživé hráče opravdu pořádně vyděsit. Jednou z nich je nepochybně ztráta uložených pozic nebo postupu ve hře, je tedy pochopitelné, že vyvolala vlnu pozdvižení chybová hláška, která se objevila některým hráčům Call of Duty: Modern Warfare po poslední aktualizaci hry. Konkrétně jim oznamovala, že vlivem poškozených dat musí restartovat svůj multiplayerový postup.

Poprvé se tyto zprávy objevily na sociální síť Reddit a situaci nepomohlo ani studio Infinity Ward, které na svém Twitteru nabádalo hráče, aby při přítomnosti chyby hru raději natvrdo vypnuli.

NEW UPDATE ERROR: im ded from r/modernwarfare

Problém má nakonec poměrně šťastnou dohru, autoři chybovou hlášku odebrali a technický nedostatek se zdá být vyřešen. Navíc se ukázalo, že neopatrní hráči, kteří restart statistik odsouhlasili, nakonec o své levely nebo odemknuté vybavení nepřišli, vynulovaly se jim pouze statistiky v žebříčcích a vlastnoručně vytvořené loadouty. Infinity Ward také slibují, že pracují na nápravě již ztracených statistik a dotčení hráči mohou hrát bez starostí. Pokud však nechtějí, aby přišli byť o jedinou minutu svého hracího času, mají raději počkat. Náprava bude totiž možná zahrnovat rollback jejich statistik do stavu před problematickou aktualizací. Statistiky nasbírané v době vyskakování chybové hlášky by v tom případě zmizely nenávratně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama