Patch pro Iceborne vyřeší velké problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro Iceborne vyřeší velké problémy

Patch pro Iceborne vyřeší velké problémy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 1. 2020 08:53
Reklama

Vydání Monster Hunter World: Iceborne na PC doprovázely neočekávané problémy. Jinak velmi kladně hodnocené rozšíření mimořádně úspěšného RPG trápí chyby, kvůli kterým i nemajitelům DLC funguje hra výrazně méně plynule a zároveň hrozí ztráta uložených her. Capcom naštěstí přišel problémům na kloub a nová aktualizace je má řešit.

Primárním problémem uložených her je nakonec změna formátu souborů, které uživatelská data obsahují. Capcom konkrétně poukázal na to, že hráči, kteří hru nespustili od 30. října roku 2018 jsou nejohroženější skupinou. Nová aktualizace by měla existující, zastaralé uložené hry přeformátovat do aktuální podoby. Studio dále doporučuje hráčům hru natvrdo vypnout, pokud se jim varovná hláška objeví. Nejbezpečnější nicméně bude hraní oželet a počkat na samotný patch.

Druhý zmíněný problém s výkonem způsobuje špatná práce s výkonem procesoru. Ta je zase problematická v tom, že se týká i hráčů, kteří Iceborne nevlastní. Patch 10.21.01 by měl na PC dorazit někdy v nadcházejících dnech.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama