Sea of Thieves slaví deset milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves slaví deset milionů hráčů

Sea of Thieves slaví deset milionů hráčů

David Plecháček

David Plecháček

8. 1. 2020 16:02 2
Reklama

Žádná jiná hra nemá tak krásně zpracovanou vodní plochu, jako Sea of Thieves od Rare. Právě dnes vývojáři z Rare prozradili, že prakticky dva roky po vydání do svých modrých hlubin ukořistili deset milionů hráčů.

Jestli je deset milionů hodně nebo málo necháme na vás. Sea of Thieves ale podle nás mělo na víc. Číslo navíc nevypovídá o hráčích, kteří si hru koupili, ale také o těch, kteří ji vyzkoušeli skrze Game Pass jenom díky předplatnému. Právě proto, že Game Pass otevřel hru mnohem širšímu publiku, se zdá, že číslo mohlo být ve výsledku mnohem větší.

Stačilo jen hru naplnit obsahem. To se ale v počáteční fázi nedařilo a svého stigma se Rare nezbavilo dosud. I tak ale chtějí vývojáři každému poděkovat: „Pro každého v Rare představuje komunita Sea of Thieves to nejlepší, co může slovo gaming nabídnout. Je domovem hráčů z více než osmdesáti zemí, kloubí hráče z Game Passu, Xboxu One i Windows 10 a vytváří nespočet příběhů a momentů, které si mohou hráči opatrovat,“ říká výkonný producent Rare Joe Neate na nový milník.

Možná, že právě teď s novým milníkem v zádech je nejlepší doba, kdy do hry naskočit. Přes slabší a pomalejší rozjezd Sea of Thieves nekončí, ba právě naopak. Další update do hry přibude už 15. ledna a jmenuje se Legends of the Seas. Níže přiložený vývojářský deníček vám prozradí víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama