Ve Falloutu 76 se kradlo vybavení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Falloutu 76 se kradlo vybavení

Ve Falloutu 76 se kradlo vybavení

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 12. 2019 11:15 9
Reklama

Vánoční období pochopitelně spousta hráčů využila k nerušenému vychutnávání svých oblíbených titulů, některým ale jiní hráči pod pomyslný stromeček nadělili nepříliš veselý dárek. Kontroverzním titulem Fallout 76 konkrétně hýbala vlna cheaterských útoků během kterých mazaní hráči využívali chyby a přivlastňovali si cizí inventáře.

Jen “na kameru” tak o své předměty přišlo více než 500 hráčů, jeden z nepoctivců s přezdívkou vonwieclehoffer totiž proces publikoval na internetu. Krádeže mu umožnil hack zvřejněný na webu Unknowncheats.me. Díky zneužití velké technické chyby se mu povedlo dotčené hráče “otevřít” jako bednu s lootem a ukrást jim všechno nesené vybavení. Studio Bethesda na to pochopitelně reagovalo a přišlo s aktualizací, která chybu napravila. 

Autor videa se později pochlubil momentem, kde mladému hráči postupně odcizil většinu těžce vydobytého vybavení. To v příspěvku na sociální síti Reddit (kde bylo na exploity původně upozorněno) členové komunity odsoudili a vyzvali k aktům solidarity. 

Na stejném kanále se nicméně včera objevil příspěvek, který upozorňuje na další tvrzení neoblíbeného hráče. Hack je prý stále funkční a vonwieclehoffer slíbil, že to ostatním brzy dokáže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama