Ghost of Tsushima uvidíme na TGA 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost of Tsushima uvidíme na TGA 2019

Ghost of Tsushima uvidíme na TGA 2019

David Plecháček

David Plecháček

10. 12. 2019 13:41 1
Reklama

State of Play nebylo zdaleka tak silné, jak mnozí čekali. Za zmínku toho z výčtu malinkatých titulů příliš nestojí, předpokládáme ale, že vás nejvíce zajímají velké tituly. Rovnou vám tak sdělíme, že se ukázal Ghost of Tsushima. Asi tak na minutku. A to jenom proto, abychom svůj zrak upřeli na páteční The Game Awards.

Chápete to správně, z nové hry od studia Sucker Punch jsme neviděli prakticky nic. Je to proto, že studio, které naposledy vytvořilo Infamous First Light, láká na vyhlášení her roku, které se konají v noci ze čtvrtka na pátek v 02:30, kde nebude chybět. O ceny bude soutěžit až příští rok, letošní ročník ale vývojářům poslouží jako ideální možnost, jak na sebe a svou hru upozornit.

V praxi je Ghost of Tsushima na řadě po očekávaném The Last of Us: Part II, které vychází 29. května, čili se stále nabízí možnost, že se jedná o launchový titul příští generace konzolí, případně o poslední velký titul PlayStationu 4. Tak či tak, abychom na hru oznámenou už před dvěma lety nezapomněli, vývojáři připravili trailer, jehož první část si můžete prohlédnout níže. Zbytek bude k vidění za dva dny. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama