Verdun se na Xboxu změnil k nepoznání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Verdun se na Xboxu změnil k nepoznání

Verdun se na Xboxu změnil k nepoznání

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 12. 2019 07:55
Reklama

Realistické střílečky možná nepatří do popředí zájmu hráčů, svou oddanou komunitu hráčů ale mají. Druhou světovou válku zastupují hry ze série Red Orchestra, hlouběji do historie se zase můžeme podívat v multiplayerové FPS Verdun. Ta dostává na Xboxu skutečně masivní patch, který se autoři nebojí označit jako “remaster”. Nabízí velké množství obsahu a výrazně vylepšuje audiovizuální zpracování hry.

Na Steamu hra vyšla už v roce 2015, na PS4 o rok později a na Xbox One konečně dorazila v březnu roku 2017. Kombinace stáří s využitím enginu Unity se na vzhledu hry pochopitelně podepsala, nový Verdun se ale má k světu. 

Seznam změn je skutečně bohatý. Mezi hlavní novinky patří zbrusu nová mapa a rozšířená nabídka zbraní a jednotek. Z hlediska hratelnosti přibyla možnost 24 vojáků ovládaných umělou inteligencí, nové lokalizace, mechanismus penetrace materiálů, od základu byl přepracován interface, systém spawnu, levelování,  vylepšeno bylo ovládání, netcode a mnoho dalšího. Kompletní seznam si můžete přečíst zde, níže přiložené video pak některé patrnější úpravy ukazuje v praxi.

Aktualizace je pochopitelně dostupná zdarma pro všechny majitele hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama