Potvrzeny další dvě nové mapy pro BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potvrzeny další dvě nové mapy pro BF V

Potvrzeny další dvě nové mapy pro BF V

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 11. 2019 18:41 5
Reklama

V posledních týdnech si hráči Battlefieldu V užívají skutečně dobré časy, dočkali se tichomořského prostředí, navíc se vývojářům z DICE podařilo vychytat většinu chyb, které mohly zážitek kazit. Stále si však nemůžou dovolit usnout na vavřínech, i proto v minulém týdnu uspořádali speciální stream, ve kterém představili novinky, které chystají pro svůj druhoválečný titul.

Jako první věc nevědomky prozradili názvy dvou nových map, jež by měly dorazit na začátku příštího roku. První z nich nese název Soloman Islands a bude se jednat o čtvrtou mapu v rámci Pacifiku. Podle předchozích spekulací budeme válčit v džungli, kde se tak dají očekávat intenzivní boje. Druhou lokací je africká Al Marj Encampment. Ta s největší pravděpodobností pochází ze zrušeného 5v5 módu, tudíž se zařadí k Lofoten Islands a Provence, které potkal stejný osud, kdy se do hry nakonec dostaly pouze v menších herních režimech jako Team Deathmatch či Squad Conquest.

V nadcházejícím updatu 5.2 se dočkáme změn v rámci vybalancování některých zbraní, o kterých jsme vás informovali v této novince. Nicméně z vyjádření autorů není stále jasné, jak hodně se změny projeví, jelikož některé z nich se možná do hry nedostanou. V tomto případě nebyl komentář DICE na streamu úplně stoprocentní. Úpravy se tatkéž dotknou AP min, se kterými půjde operovat novými způsoby, například ve spolupráci s dveřmi. Potvrzeny byly další zbraně v rámci služby Tides of War, mezi kterými najdeme i legendární BAR 1918. Nakonec se můžeme těšit i na nový zvuk v momentě, kdy se nám podaří zabít nepřítele. Ten by měl připomínat ten, se kterými jsme měli co dočinění v Battlefieldu 1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama