Velký update vylepšuje No Man’s Sky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velký update vylepšuje No Man’s Sky

Velký update vylepšuje No Man’s Sky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 11. 2019 08:51 13
Reklama

Hello Games nezahálejí, i tři roky od katastrofického vydání své vesmírné adventury No Man’s Sky hru vylepšují a mění. Poslední aktualizace zvaná Synthesis opět přináší balík úprav, tentokrát se zaměřila na vylepšování lodi, správu inventáře a obecně zjednodušení a zpřehlednění hraní jako takového. 

Nový systém vylepšení umožňuje vlastní bárce zvětšit nákladový prostor a za úplatu zvyšovat její třídu až na ultimátní S. Naopak pokud pro nějakou obstaróžní loď nemáte využití, můžete jí ve stejném hubu rozložit na součástky a ty dále využívat.

Vylepšený byl i systém terraformingu. Samotný proces dostal nové animace a přibyla možnost automatického zarovnání a vyhlazení terénu. Jakékoliv změny provedené v rámci základny navíc zůstanou zachovány a nepodléhají odrůstání planet.

Mezi další vylepšení patří možnost uložit si až tři různé outfity a dynamicky mezi nimi přepínat, srovnány byly nesrovnalosti mezi jednotlivými verzemi hry v otázce dostupných kamerových pohledů, změnila se správa inventáře, galaktická mapa v kokpitu lodě, způsob jakým jsou nakupovány nebo prodávány některé prvky hry a tak dále. Z detailů lze zmínit například nové trojúhelníkové prvky pro budování základen. 

Viz kompletní patch notes. Aktualizace je už dostupná na všech platformách, PC, Xbox One i PlayStation 4.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama