Lewis Hamilton se spojí s GT Sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lewis Hamilton se spojí s GT Sport

Lewis Hamilton se spojí s GT Sport

Marek Selinger

Marek Selinger

26. 11. 2019 09:40 4
Reklama

Od launche Gran Turisma Sport v říjnu 2017 jsme zvyklí, že nás studio Polyphony Digital pravidelně zásobuje dodatečným obsahem v podobě nových aut či tratí. To stále platí, ale tentokrát si vývojáři připravili přeci jen něco speciálního.

Tím je navázání spolupráce s jedním z nejúspěšnějších jezdců poslední dekády, Lewise Hamiltonem. Tento šestinásobný mistr světa Formule 1 se tak nově objeví ve zcela novém režimu, který je věnovaný právě jemu. V zásadě se jedná o deset výzev, ve kterých bude naším úkolem britského závodníka porazit. Není překvapením, že vzhledem k Hamiltonově domovské stáji budeme všechny okruhy nuceni absolvovat ve vozidlech automobily Mercedes-Benz. Dle jeho vyjádření se zdá, že si na jednotlivých časech dal ve všech případech opravdu záležet, tudíž porazit ho nebude žádná procházka růžovou zahradou. Na druhou stranu, pokud se vám to podaří, můžete se kamarádům pyšnit, že jste rychlejší než mistr F1, což také není k zahození, že?

Abychom měli situaci přeci jen snadnější, bude nás doprovázet ghost car Hamiltona, což bezpochyby usnadní identifikaci našich chyb na trati. Pokud budeme úspěšní alespoň na bronzovou medaili, obdržíme kredity i nová auta, přičemž pokud nějaký závodník pokoří všechny nastavené časy, jako odměna se mu zvýší limit kreditů z 20 milionů rovnou na 100. Je však nutné zmínit, že celé DLC bude zpoplatněné, bohužel vývojáři zatím nespecifikovali, kolik korun si budeme muset připravit. Tak či tak vyjde již tento čtvrtek. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama