Do Call of Duty: MW se vrací Gun Game
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Call of Duty: MW se vrací Gun Game

Do Call of Duty: MW se vrací Gun Game

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 11. 2019 08:48
Reklama

Call of Duty: Modern Warfare stejně jako předchozí díly série nabízí celou řadu roztodivných režimů. Jeden z nejoblíbenějších, dynamický Gun Game, ale dosud chyběl. Částečně ho nahrazoval podobně akční a podobně pojmenovaný komorní Gunfight. S updatem 1.09 se nabídka rozroste právě o Gun Game.  Zároveň se opět mění hlasitost kroků.

Princip Gun Game je hráčům Call of Duty důvěrně známý. Hráči začínají souboj s předem danou zbraní a s přibývajícími killy postupují po jednotlivých úrovních výzbroje. Poslední úrovní je většinou nůž, případně alespoň bizarní a riskantní zbraň jako je raketomet. Zároveň se zpravidla jedná o režim “všichni proti všem”.

Web IGN upozorňuje i na datamining hráčů, kteří odhalili, že jsou ve hře ukryty základy dvou zatím neexistujících map. Tou první je oblíbená Crash, známá z prvních dvou dílů podsérie Modern Warfare. To samé platí i pro druhou mapu Cargo, pravděpodobně předělávku Wetwork, založené na úvodní misi Call of Duty 4: Modern Warfare.

Poslední významnou informací je další úprava hlasitosti pohybu ostatních hráčů. Ta je zatím asi nejdiskutovanějším prvkem multiplayeru hry. Vzhledem k změnám v hratelnosti oproti předchozím dílům je totiž snaha o zaslechnutí protivníka důležitější než kdy předtím.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama