Vývoj Cyberpunk 2077 jde do finále
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Cyberpunk 2077 jde do finále

Vývoj Cyberpunk 2077 jde do finále

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 11. 2019 07:35
Reklama

Cyberpunk 2077 je jednou z nejočekávanějších her příštího roku. Autoři ze studia CD Projekt RED jsou velcí puntičkáři, na dalším RPG si dávají záležet. Při oznámení dubnového data vydání se objevily pochybnosti o tom, zda polské studio skutečně doručí novinku v daném termínu. Podle posledních informací to ale vypadá, že vývoj pokračuje podle plánů.

Na skutečnost poukazuje finanční zpráva za třetí čtvrtletí tohoto roku. Z ní vyplývá, že se stále daří zvyšovat tržby, zároveň však dochází ke zvyšování nákladů, za což může právě Cyberpunk 2077. Vývoj totiž pokročil do závěrečné fáze.

„Zmíněný nárůst má na svědomí vývoj Cyberpunk 2077, který vstoupil do finální a zároveň nejintenzivnější fáze vývoje před samotným vydáním,” stojí ve zprávě. Zdá se tedy, že se vývojářům podařilo dokončit vše podstatné a nyní pracují na finálních úpravách. Obecně je však známo, že právě tato fáze vývoje bývá tou nejnáročnější.

Času je ale stále poměrně dost. Pokud se neobjeví žádné velké komplikace, dočkáme se 16. dubna, kdy hra vychází na PlayStation 4, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama