State of Decay 2 vyjde na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka State of Decay 2 vyjde na Steamu

State of Decay 2 vyjde na Steamu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 11. 2019 11:00 1
Reklama

Už jsou to téměř dva roky, co vyšla survival akce State of Decay 2. Studio Undead Labs navazovalo na povedenou jedničku a přineslo více téhož s důrazem na kooperaci. Hra si v recenzi od Pavla vysloužila hodnocení 3/5. Microsoft nyní usoudil, že nastal čas nalákat další hráče.

Titul byl doposud k dispozici na Xbox One, PC hráči museli zabrousit na Microsoft Store. Tomu se mohou v budoucnu vyhnout. Hra se totiž během příštího roku objeví také na Steamu. Microsoft zatím nezveřejnil konkrétní datum, naznačil pouze, že k přesunu dojde zkraje roku.

Tím to ale zřejmě nekončí. Udead Labs lákají na překvapení. „Mějte oči na šťopkách a připravené zbraně. A nezapomeňte sledovat tuto stránku, protože v následujících měsících chystáme velká překvapení.”

Ke hře vyšlo několik DLC, přinesla více zbraní, vybavení, dopravních prostředků nebo třeba nový herní režim. Rozšíření Heartland pak nabídlo další mise, které hráče zavedly do Trumbull Valley, tedy na místo, kde se odehrával první díl. Připravují snad v Undead Labs další speciální obsah? Nechme se překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama