PC verze Detroit: BH vyjde v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Detroit: BH vyjde v prosinci

PC verze Detroit: BH vyjde v prosinci

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 11. 2019 12:54 10
Reklama

Poslední výtvor studia Quantic Dream, sci-fi příběhová adventura Detroit: Become Human dosud existovala čistě na platformě PlayStation 4, již brzy si ji ale vyzkouší i majitelé PC. Už více než půl roku je jedním z es v rukávu distribuční sítě Epic Games Store, předchůdci Beyond: Two Souls a Heavy Rain na PC vyšli během letošního roku. Konečné datum bylo stanoveno na 12. prosince.

David Detroit při původním vydání ocenil slušnou čtyřkou. Pokud hráči dosud lákání americké metropole budoucnosti odolávali, mohou se těšit na vylepšenou grafiku a podporu nativního 4K rozlišení v 60 fps. Obzvlášť nerozhodným zájemcům může pomoct demo, uvolněné v den vydání.

„Je strašlivá škoda, že Detroitu chybí pověstná třešnička na dortu. I bez ní se ale jedná o výborné menu plné delikates, na kterých se horko těžko hledají chyby. Jen si člověk na konci akce říká, proč si nevybral jiný dezert,”  vystihl zážitek ze hry David ve své recenzi. Na agregátoru hodnocení Metacritics si Detroit drží hodnocení 78 od kritiků a 8.7 ze strany

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama