Guity Gear Strive v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guity Gear Strive v novém videu

Guity Gear Strive v novém videu

Martin Synek

Martin Synek

18. 11. 2019 12:35
Reklama

Arc System Works nezahálejí. Své fanoušky si dokáží hýčkat takřka každý měsíc, když je připravují na novou epizodu z jejich dlouholeté bojovkové série. Ani listopad nezůstal stranou a vývojáři představují nový trailer, který shrnuje dosavadní novinky, které nás ve hře čekají.

Předně jde o oficiální název aktuálně plánovaného dílu. Ten ponese jméno Guilty Gear Strive a do dnešního dne jsme mohli v akci vidět prozatím šestici protagonistů, se kterými bude možné v plné hře zápolit. Účastníci Arcrevo America 2019 si vše mohli vyzkoušet prostřednictvím hratelného dema.

Nový trailer také ukazuje, na co se těšit v následujících měsících. Předně nás čeká další postava ve hře, kterou bude Faust. Ten bude představen na další akci XII Frosty Faustings ve Wheelingu, který se koná v rozmezí 17. a 18. ledna 2020. Tam by se zájemcům mělo představit nové hratelné demo i další trailer ze hry.

Hru pohání opět engine Unreal a v běhu vše vypadá opravdu hezky. To si můžete lehce ověřit i prostřednictvím přiloženého traileru. Pevné datum vydání stále neznáme a nezbývá nám nic jiného, než sledovat nové střípky informací, o které se s vámi rádi podělíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama