Studio Rare představilo novinku Everwild
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio Rare představilo novinku Everwild

Studio Rare představilo novinku Everwild

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 11. 2019 09:39
Reklama

Na X019 se prezentovalo také studio Rare. Pirátská akce Sea of Thieves samozřejmě nemohla chybět, zajímavější však bylo představení zcela nové značky. Ve studiu se totiž už nějaký čas pracuje na hře Everwild.

Zdá se, že si vývojáři potřebují od ukřičených pirátů na chvíli odpočinout. Everwild se Sea of Thieves ani vzdáleně nepodobá. Hra dle slov vývojářů nabídne „nezapomenutelný, poutavý a smysluplný zážitek, který budou hráči společně sdílet,” což by eventuelně mohlo znamenat, že i tentokrát půjde o multiplayerovou záležitost. Více informací k novince momentálně bohužel není, tvůrci zřejmě nechtějí vyzradit příliš.  

Hra se může pochlubit líbivým vizuálem. Trailer nemá daleko ke krátké pohádce, v níž se mírumilovně potulují pozoruhodní tvorové. Objeví se ale také bestie, jejíž výraz napovídá, že se jen tak pohladit nenechá. Vztah přírody a člověka by mohl být jedním z motivů zajímavé novinky.

O vývoj se stará separátní tým, neznamená to tedy, že by se od nynějška přestalo pracovat na podpoře Sea of Thieves. Projekt má na starost výkonný producent Louise O'Connor. Vše je ale teprve v ranné fázi vývoje, datum vydání je v nedohlednu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama