Zaklínač 3 možná přibyde do Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač 3 možná přibyde do Game Passu

Zaklínač 3 možná přibyde do Game Passu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 11. 2019 14:21 1
Reklama

Jedna z nejoceňovanějších her současné generace konzolí pravděpodobně rozšíří nabídku titulů služby Xbox Game Pass. Alespoň tak naznačuje trailer zveřejněný na Twitchi k dnešní akci X019 v Londýně.

Upozornil na to uživatel s přezdívkou tombonez na Xbox kanále Redditu. V traileru můžeme vidět upoutávky na současné největší hity služby, skvělou novinku The Outer Worlds, Microsoftu exkluzivní Gears 5 a povedenou rubačku Devil May Cry 5. Všechny hry už jsou stálicemi služby, v zápětí je ale tak trochu bez kontextu střídá Geralt skrze záběry z třetího Zaklínače.

Příchod Zaklínače 3 do nabídky služby je tedy více než pravděpodobný. Dle dat webu RPG Site se do začátku letošního roku prodalo zhruba 20 milionů kopií hry. Toto číslo se od té doby s nejvyšší pravděpodobností zvětšilo, mezitím totiž epický příběh o chladnokrevném šermíři vyšel i na platformě Nintendo Switch. S přítomností v Game Passu samozřejmě prodeje výrazně nenabobtnají, lze však předpokládat, že hře dá šanci další porce zájemců. 

Pravdu se nejspíš dozvíme už dnes večer.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama