Shenmue 3 v launch traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shenmue 3 v launch traileru

Shenmue 3 v launch traileru

Martin Synek

Martin Synek

14. 11. 2019 09:30 1
Reklama

Čas se pomalu nachyluje a všichni fanoušci, kteří očekávají příchod třetí dílu Shenmue se mohou pomalu začat radovat. Hra, kterou v roce 2015 oznámil sám tvůrce Yu Suzuki, předvádí finální trailer a pouze potvrzuje, že do vydání hry samotné už zbývá opravdu jen pár dní.

Hra vyjde již 19. listopadu 2019 a těšit se znova můžeme na hlavního protagonistu série, kterým je Ryo Hazuki. Ten stále hledá vraha svého otce, aby na něm mohl vykonat svou spravedlnost. Nicméně v traileru samotném uvidíme i spoustu dalších záběrů. Předně se opět vrací Shenhua Ling, která je spjata s Ryem a v neposlední řadě dojde řeč i na ústředního antagonistu celé série, kterým je Lan Di.

Hra Shenmue 3 vychází po dlouhých odkladech na Playstation 4 a PC už za pár dní. Pokud chcete vědět, jak bude příběh Rya Hazukiho pokračovat, měli byste se začat těšit. Tato hra totiž více, či méně definovala pojen quick-time event. Zda to bude v této době stačit k úspěchu, to však ukáže až čas.

Série Shenmue má mnoho fanoušků po celém světě, což ukázala i kickstarterová kampaň, která stálav roce 2015 na úplném začátku vývoje. No a ten zbytek, včetně tahanic kolem vracení peněz už znáte. Těšíte se? Napište nám do komentářů svůj názor.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama