Stardew Valley se dočká obří aktualizace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stardew Valley se dočká obří aktualizace

Stardew Valley se dočká obří aktualizace

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 11. 2019 13:23
Reklama

Stardew Valley nám před lety učaroval a postupně si našel cestu na většinu existujících platform. Prim ale stále hraje PC. Právě tam by měl za dva týdny jako první dorazit obří patch s označením 1.4. Podrobnější seznam úprav zatím k dispozici není, autor ale láká na změny prakticky všech částí hry.

Patch 1.4 je pro Erica “ConcernedApe” Barona v mnohém speciální. Měl by prý hru konečně uvést do stavu, v jakém si ji vysnil. Zároveň se jedná o úplně první moment, kdy na hře spolupracoval s jinými lidmi, dosud zvládal vývoj Stardew Valley kompletně sám. Významný update by měl na PC vyjít 26. listopadu, konzole (vyjma Vity) se mezitím konečně srovnaly na verzi 1.3.

V případě nového obsahu zmiňuje autor jen dvě maličkosti. Návnada Wild Bait získává smysl, umožní hráči chytit dvě ryby, a virtuální manželky dostanou po svatbě nově speciální událost. Baron se prý zaměřuje i na endgame obsah, který by měl u hry udržet veterány. Čistě kosmetickou novinkou je pak implementace dedikovaného tlačítka, které vyfotí efektní snímek celé vybudované farmy, případně její částí.

S pozdějším přechodem 1.4 verze na konzole se má zlepšit optimalizace hry.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama