Rage 2 za dva týdny oslaví halloween s DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rage 2 za dva týdny oslaví halloween s DLC

Rage 2 za dva týdny oslaví halloween s DLC

David Plecháček

David Plecháček

1. 11. 2019 12:30
Reklama

Rage 2 je jeden z nejzapomenutelnějších titulů letošního jara. Ačkoliv jsme se, stejně jako spousta hráčů, na novinku těšili, reálně jsme dostali hru se skvělým pocitem ze střelby, ale to je tak vše. A to na víc než na průměr nestačí. I tak se ale Bethesda snaží do hry pumpovat obsah. Po půl roce ale vychází teprve druhé rozšíření.

Novinka se jmenuje TerrorMania a vychází 14. listopadu. Dnes si ji představíme. Pustina, v níž se hra odehrává, byla nakažena, což umožnilo zfromovat alternativní realitu. Úkolem hráče bude tyto události zvrátit, než budou do světa vypuštěny síly temnot v podobě kostlivců. Jak jste asi pochopili, ačkoliv byl halloween už včera, Rage 2 jej oslaví se čtrnáctidenním zpožděním.

Popis novinky se snaží být relativně výhružný, ale můžeme čekat, že půjde o o stejně ztřeštěnou zábavu, kterou Rage 2 nabízelo už v základu. Vývojáři z id Softu ale mohli popustit uzdu své fantazii a jít ještě více na pomyslnou hranu, nebo snad ještě za ní. Hra tak nabídne novou lokaci, Deadlands, tak nové nepřátelé – zpravidla z řad nemrtvých. Novinkou je ale i zbraň, Swotd of Transitus, čili meč, který má podle vývojářů nezměrnou sílu, ale hlavně meč, kterým můžete špikovat všechno, na co narazíte.

TerrorManii si můžete pořídit za in-game měnu. V obchodě přímo ve hře bude stát 500 RageCoins, což je v přepočtu přibližně 5 dolarů. Zároveň je ale součástí i Digital Deluxe Upgradu, který se na stejném místě prodává za 1750 in-game měny – to je v přepočtu necelých 18 dolarů. Pokud samozřejmě máte Deluxe edici, DLC je její součástí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama