WD Legion bude multigenerační hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WD Legion bude multigenerační hrou

WD Legion bude multigenerační hrou

Marek Selinger

Marek Selinger

31. 10. 2019 13:38 4
Reklama

Po odkladu, o kterém jsme vás informovali minulý týden, se to tak nějak dalo tušit. Francouzský gigant Ubisoft oficiálně potvrdil, že všechny tři zpožděné hry, tedy Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine a Gods and Monsters vyjdou někdy v budoucnu i na novou generaci konzolí, kterou očekáváme v průběhu příštího podzimu.

Minimálně u titulu popisující po-brexitovou situaci v Londýně se tak opakuje několik let stará situace. První Watch Dogs vyšly v květnu 2014 tehdy jak na nové konzole, tedy PlayStation 4 a Xbox One, tak i ty dosluhující v podobě PlayStationu 3 a Xboxu 360. I nový díl s podtitulem Legion se tak stane multigeneračním titulem, což však s ohledem na ambice vývojářů není zase tak překvapivé. Ti navíc slibují, že na výkonnějších platformách bude hra z tohoto faktu těžit, jelikož by měla být o něco lepší a hezčí.

Snad však nedojde na situaci, která se stala u prvních Watch Dogs. Ty nevypadaly na předchozí generaci vůbec dobře, působily jako nutné odškrtnutí si povinnosti. U Legion máme jistotu, že byl primárně vyvíjen pro PS4 a Xbox One, a tudíž na nových konzolích dojde pouze k drobnému vylepšení.

Stejný osud potkal již další dva zmíněné tituly, tedy na coop zaměřenou odbočku Rainbow Six a akční adventuru Gods and Monsters. Dle všeho se tak zdá, že všechny tři projekty vyjdou současně na všechny platformy až během podzimu 2020, i když byly plánovány na první měsíce příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama