Prodeje Battlefrontu, očekávání od SWJ: FO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodeje Battlefrontu, očekávání od SWJ: FO

Prodeje Battlefrontu, očekávání od SWJ: FO

Marek Selinger

Marek Selinger

31. 10. 2019 08:50 1
Reklama

Ne, ani dnes si nedáme pokoj s Electronic Arts. Z finanční zprávy, která se před pár desítkami hodin dostala na internet, stále plynou další a další zajímavé zprávy. Ty, o kterých si něco povíme nyní, se týkají jedné z největších franšíz celého zábavního průmyslu.

Redwoodská společnost drží videoherní práva na Hvězdné války od roku 2013 a nutno říci, že spolupráci lze zatím označit za rozporuplnou. Ještě v témže roce došlo ke zrušení nadějně vypadajícího Star Wars 1313, posléze jsme se dočkali na online zaměřených Battlefrontů. První díl mířil spíše na občasné hráče, ale o špatnou hru se určitě nejednalo. To pokračování si zase zavařilo s celkovou mikrotransakční a lootboxovou politikou, kvůli které to vývojáři ze studia DICE schytávali ze všech stran. Nicméně jak jsme se aktuálně dozvěděli, celkové prodeje obou her byly více než slušné. Celkově si Star Wars Battlefront a Star Wars Battlefront II našly 33 milionů majitelů. Ano, nepřepsali jsme. Evidentně samotná licence táhne více než různé jiné herní aspekty.

Navíc již za 14 dní se dočkáme asi nejlépe vypadajícího Star Wars titulu za dobu, co EA vlastní práva na značku. To totiž vychází akce z třetí osoby Fallen Order, od které má americká společnost logicky svá očekávání. Dle jejich předpovědí by novinka mohla do 21. března 2020 prodat šest až osm milionů kopií, což již na zmíněnou licenci Hvězdných válek je odhad, jenž by nemělo být zase tak těžké naplnit. EA tak snad potěší finanční výsledky a nás zase hra samotná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama