Druhého Niohu se dočkáme v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhého Niohu se dočkáme v březnu

Druhého Niohu se dočkáme v březnu

Marek Selinger

Marek Selinger

31. 10. 2019 07:45
Reklama

Asi nebude úplně náhoda, že téměř ve stejný čas, kdy došlo k ohlášení přítomnosti prvního Niohu v listopadovém PlayStation Plus, se vývojáři z Ninja Teamu společně se Sony pochlubili s detaily ohledně data vydání a otevřené beta verze pokračování tohoto souls-like RPG.

Nejzásadnější informace mluví právě o datu, kdy se Nioh 2 dostane na pulty obchodů. Stane se tomu tak 13. března 2019, kdy tak dílo japonského týmu ještě více zahustí jarní herní sezónu. V období několika málo týdnů se hráči budou moci ponořit krom pokračování tohoto RPG i do Doomu Eternal, remaku Final Fantasy VII nebo samozřejmě Cyberpunku 2077. Druhým dechem je však nutno dodat, že každý z titulů zastupuje jiný žánr, a tudíž by neměla nastat situace, kdy nějaký zmíněný projekt lidově řečeno dojede na tyto herní žně.


Kromě toho byly potvrzené zprávy o otevřeném beta testu. Ten započne již zítra, tedy v pátek 1. listopadu a potrvá do neděle 10. listopadu. Pro přístup do něj není potřeba žádného speciálního klíče, stačí si s PlayStation Storu stáhnout daný klient. Jestliže se vám podaří úspěšně projít lokacemi Interim and Sunomata, do plné verze obdržíte speciální helmu Kamaitachi. A nevyzkoušet si zcela bezplatně pokračování povedené soulsovky by byl téměř až hřích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama