Chystá se VR hra ze světa Horizon ZD?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se VR hra ze světa Horizon ZD?

Chystá se VR hra ze světa Horizon ZD?

Marek Selinger

Marek Selinger

28. 10. 2019 19:22
Reklama

Od vydání fantastického příběhu Alloy ve světě Horizon Zero Dawn uplynou v únoru již čtyři roky, přičemž později jsme se ještě dočkali povedeného DLC The Frozen Wilds. Od té doby je okolo celé značky klid, který v posledních desítkách hodin rozčeřil až Callum Hurley.

Pokud vám toto jméno nic neříká, tak vězte, že se jedná o člověka, který se dlouhodobě pohybuje u her, které mají co dočinění s VR technologiemi. A tady dochází k propojení Horizonu a Hurleyho. Ten totiž pro svých „pár“ followerů na Twitteru napsal, že dle jeho zdrojů se chystá VR titul ze světa Horizon Zero Dawn. Jak však už nedomyslel, jeho informace se po této sociální síti rychle rozšířily a vzbudily značnou pozornost. A co že by tedy Hurley měl vědět?

Dle něho připravuje tým London Studio, autoři letošní novinky Blood & Truth, VR hru, která se bude odehrávat v již zmíněném světě. Není si však jist, jestli dorazí ještě na aktuální generaci konzole od Sony, nebo až na tu nadcházející. Po úvodním tweetu, kde stály tyto informace, se omluvil s tím, že nechtěl vyzradit žádné doposud utajované informace. Nicméně dodal, že nový VR projekt sám ještě neviděl na vlastní oči, ale věří člověku, od kterého výše uvedené zprávy má.

Vypadá to tak, že se v budoucnu dočkáme odbočky zaměřené na virtuální realitu. A co případný regulérní druhý díl? Věříme, že by se z něj mohl stát launchový titul PlayStationu 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama