The Last of Us: Part II odloženo na květen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Last of Us: Part II odloženo na květen

The Last of Us: Part II odloženo na květen

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 10. 2019 16:20 13
Reklama

Ještě před hodinou jsme skutečnost, že pokračování příběhu Ellie a Joela dorazí 21. února příštího roku, považovali za jistotu. Nicméně situace se aktuálně razantně změnila, dle nynějších zpráv to totiž vypadá, že na druhé The Last of Us si budeme muset počkat o několik měsíců později.

AKTUALIZACE

Jen pár minut po dopsání původní novinky se spekulace potvrdily. Na oficiálním PS Blogu oznámil šéf projektu Neil Druckmann, že The Last of Us Part II vyjde místo 21. února až 29. května. Dle něho bylo celé studio nadšené z reakce hráčů po posledním traileru, nicméně krátce poté si vývojáři s tím, jak začali skládat celou hru dohromady, uvědomili, že tento proces nestačí dokončit do únorového data vydání v takovém stavu, jak jsou fanoušci od Naughty Dogu zvyklí. V tu chvíli padlo rozhodnutí, že než aby hra vyšla nedokončená, radši ji tým odloží, aby dostál očekávání hráčů. Nakonec Druckmann děkuje za veškerou podporu a těší se, až se hráči s Ellie a Joelem na konci května konečně setkají.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Tvrdí to alespoň známý herní novinář Jason Schreier z Kotaku. Dle jeho dvou na sobě nezávislých zdrojů ze studia Naughty Dog byl titul odložen někdy na jaro 2020. Sony tyto informace ještě nijak nekomentovala, dá se čekat, že pokud se zakládají na pravdě, dojde k jejich rychlému potvrzení. Jestliže na odklad opravdu dojde, stane se tak pouze měsíc po ohlášení původního data vydání, což může působit zvláštně kvůli tomu, že dle všeho v Naughty Dogu i v Sony museli být přesvědčeni, že hra únor opravdu stihne. To se však s největší pravděpodobností nestane a nám se tak čekání na sequel ještě protáhne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama