Přísun dalších detailů o Tichomoří pro BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přísun dalších detailů o Tichomoří pro BF V

Přísun dalších detailů o Tichomoří pro BF V

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 10. 2019 09:01 2
Reklama

Včera jsme se dočkali oznámení a atmosférického traileru na první velkou expanzi pro Battlefield V. Po bojištích západní fronty se tentokrát přesuneme do Tichomoří, kde na straně Američanů, nebo císařského Japonska budeme válčit. Jak jsme již na konci včerejší novinky predikovali, v následujících hodinách dorazila další várka detailů, na které si nyní posvítíme.

Pátá kapitola Tides of War s názvem War in the Pacific dorazí již příští čtvrtek 31. října zcela zdarma pro všechny majitele hry. To je to nejzákladnější informace, kterou všichni příznivci titulu od DICE potřebují vědět. V den vydání dostaneme šanci se zúčastnit bojů na dvou mapách, Iwo Jima a Pacific Storm, která si bere inspiraci v lokaci Paracel Storm z Battlefieldu 4. Ještě do konce letošního roku se můžeme těšit ještě na mapu Wake Island, která je zase modlou pro spoustu hráčů Battlefieldu 1942. V roce 2020 by měl přísun nových lokací pokračovat.

Abychom si nové prostředí dokázali pořádně vychutnat, je nutné tak činit i s novými zbraněmi. Při prvním výsadku v Tichomoří bude možné využít i legendární M1 Garand s typickým cinknutím, kromě toho ji doplní i následující kousky: Type 99 Arisaka (Japonsko, třída scout), Type 100 (Japonsko, třída medic), M1919A6 (USA, třída support). V průběhu dalších týdnů se objeví ještě tyto kousky: M3 Grease Gun, Nambu Type 2A, Type 97 LMG a M1918 A2. A konečně, týdenními odměnami se postupně stanou Jungle Carbine, Type 94 a Model 27. Assaulti jistě ocení nový gadget, protitankovou minu na tyči.

Z jedním perfektních přídavku do předchozího Battlefieldu 1 byli tzv. elitní vojáci, jacísi posilnění bojovníci s unikátní výzbrojí. Těch se na bojištích první světové války vyskytovalo hned několik, zmiňme Tank Huntera či Trench Raidera. Aktuální díl Battlefieldu původně od tohoto systému upustil, ale Pacifik přinese jeho návrat. Nově tak na bojišti najdeme speciální pick-up předměty, kterými tentokrát bude plamenomet M2 a katana, oba dobře viditelné již ve zmíněném traileru. O tom, že se bude jednat o značné posilnění našich řad, není třeba diskutovat.

Obohacení se taktéž dočká skupina bojové techniky. Ti, kteří holdují tomuto typu boje, mohou očekávat tanky M4 Sherman a Type 97, obojživelná vozidla LVT a Ka-Mi i auta MB Jeep a Type 95. Opanovat oblohu budou piloti v F4U Corsair a Zeru. Při vývoji se dostalo i na posily, které každá jednotka může vyměnit za získané body. Na americké straně to nově bude obrněný raketomet Sherman Calliope, podobné výhody se dočkají i vojáci bojující za císaře. Ti také místo rakety JB-2 dostanou do vínku její náhradu v podobě KI-147 I-Go.

Poslední dnešní informace o tichomořské expanzi se týkají elitních vojáků (neplést s těmi z Battlefieldu 1), které lze zakoupit pouze za prémiovou měnu Boins. Ty půjde v zákopech Pacifiku potkat dva, konkrétně se jedná o Američana Jacka Culvera a jeho arcirivala Keisuke Nakamuru.

Jak vidno, expanze, rozšíření, DLC, jakkoliv budeme nový obsah pro Battlefield V nazývat, toho nabídne opravdu dost. Jak se na vylodění těšíte vy? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama