Na Spotify je dostupný playlist pro DS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Spotify je dostupný playlist pro DS

Na Spotify je dostupný playlist pro DS

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 10. 2019 11:46
Reklama

Důležitou součástí již brzy vycházejícího díla Hidea Kodžimy Death Stranding bude bezpochyby i hudební doprovod. Abychom si mohli udělat lepší představu o tom, jak přibližně bude hudba v rámci tohoto titulu vypadat, vydá Kodžimův tým kompilaci s názvem Death Stranding: Timefall, ze které jsme tu měli již tři ukázky.

Konkrétně se nám odprezentovalo britské uskupení CHVRCHES, americká kapela The Neighbourhood a minulý týden dorazila kooperace Alana Walkera a zpěvačky s uměleckým jménem Au/Ra. Pokud se však chcete na stále tajemný projekt naladit ještě více, zamiřte na Spotify, kde je dostupný playlist odsouhlasený studiem japonského vývojáře. Najdeme na něm samozřejmě tři zmíněné a již vydané songy z Timefall, ale i spoustu dalšího hudební obsahu.

Středobodem seznamu je další tvorba CHVRCHES, The Neighbourhood, Alana Walkera a Au/Ry, nicméně bychom na něm nalezli další zajímavé interprety. Ať už mluvíme o Khalidovi, Martinu Garrixovi či Majoru Lazarovi, ve všech případech se jedná o relativně profláklá jména. A třeba díky playlistu objevíte jiné nové umělce, kteří se posléze stanou vašimi oblíbenci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama