I Ubisoft odkládá hry, včetně Watch Dogs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I Ubisoft odkládá hry, včetně Watch Dogs

I Ubisoft odkládá hry, včetně Watch Dogs

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 10. 2019 17:11 10
Reklama

To je tedy podvečer. Po smršti nemilých zpráv v podobě odložení The Last of Us Part II i nejistoty okolo Ghost of Tsushima přišel s dost podobnými informace i francouzský gigant Ubisoft. I ten hlásí hned tři různá zpoždění svých projektů.

O všech jsme se dozvěděli skrz finanční zprávu společnosti. Tím hlavní odkladem je bezpochyby Watch Dogs Legion, který měl původně dorazit do obchodů šestého března příštího roku, aktuálně ho můžeme očekávat někdy v průběhu dalšího fiskálního roku, který začíná v dubnu. V praxi to znamená minimálně měsíční odklad, nicméně zůstává otázkou, jestli Ubisoft půjde do přímého souboje se Cyberpunkem 2077 (16. dubna) či již zmíněným druhým The Last of Us (29. května).

Stejný osud potkal i menší tituly, konkrétně odbočku série Rainbow Six s podtitulem Quarantine i akční adventuru Gods and Monsters. Ta byla původně naplánována na 25. února. I v obou těchto případech se her dočkáme v průběhu nadcházejícího finančního roku. Francouzský vydavatel odklady vysvětluje tím, že jednotliví vývojáři zkrátka potřebují více času na jejich dokončení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama