Avengers od Squeenixu zaberou až 30 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Avengers od Squeenixu zaberou až 30 hodin

Avengers od Squeenixu zaberou až 30 hodin

David Plecháček

David Plecháček

8. 10. 2019 10:35 2
Reklama

O víkendu prolétla internetem zpráva, že se v Marvel's Avengers bude pohybovat i Kamala Khan, tedy Ms. Marvel. Není to ale jediná nová informace, která po čase dává o chystané hře od Crystal Dynamics zase vědět. Rich Briggs, senior brand director ve vývojářském studiu, hovoří v novém rozhovoru pro ComicBook například o tom, jak bude hra dlouhá.

Noví Avengeři klamou tělem. Sice se bude jednat o hru vyvíjenou jako službu, už v samotném základu ale nabídnou slušnou porci obsahu. Briggs hovoří o hranici třiceti hodin, ale samozřejmě dodává: „Hodně bude záležet na tom, jak moc se do hry budete chtít ponořit.“ Zážitek a herní doba tak bude značně záviset na stylu, kterým budete hrát. „Takže pokud naše hry znáte, víte, že pokud půjdete jen po core příběhu, bavíme se opět o rozmezí 10 až 12 hodin,“ dodal.

Na druhou stranu bude ve hře hromada vedlejších úkolů a aktivit, které vás mohou značně zdržet. Opět, stejně jako v jakékoliv předchozí hře studia. „U her Tomb Raider v tu chvíli číslo rostlo právě někam ke třiceti. Nechceme zatím říkat přesný údaj, ale můžete čekat něco srovnatelného,“ říká Briggs a právě v tu chvíli připomíná další obsah, který vyjde až po samotném vydání.

Kromě nových hrdinů půjde i o rozšíření celého narativu, což posune hranici zase o poznání výše. To už je ale na jinou debatu, kterou povedeme, až budeme blíže datu vydání. To je stále nastavené na 15. května 2020, přičemž Marvel's Avengers se chystá na PlayStation 4, Xbox One, PC a Google Stadia. Níže se můžete podívat na prozatím poslední trailer s již zmíněnou Ms. Marvel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama