Známe prodeje Detroit: Become Human
i Zdroj: Quantic Dream / Sony
Novinka Známe prodeje Detroit: Become Human

Známe prodeje Detroit: Become Human

Marek Selinger

Marek Selinger

4. 10. 2019 07:40 2
Reklama

Poslední dekádu bylo francouzské studio Quantic Dream věrné Sony, respektive konzolím PlayStation. Postupně na ně vydala své příběhové adventury Heavy Rain, Beyond: Two Souls a Detroit: Become Human. Jenomže ve videoherním byznysu málokteré partnerství vydrží věčně, tudíž nebylo zase tak velkým překvapením, že po vstupu čínského kapitálu Quantic Dream vyjádřilo touhu vydávat své hry na více platforem.

Nicméně to je až hudba let budoucích, my se podíváme na poslední projekt těchto autorů. Detroit: Become Human popisuje příběhy hned tří androidů Kary, Connora a Markuse v blízké budoucnosti a v recenzích si nevedl vůbec špatně. Náš David udělil čtyři body z pěti a ve světě se verdikty pohybovaly v podobných numerech. Nicméně od vydání uplynul již rok a půl, chystá se PC verze, a proto přišel čas, aby se Quantic Dream za tímto období ohlédl.

Na Twitteru tak došlo k ohlášení počtu prodaných kusů, přičemž se zatím prodalo 3.2 milionu kopií hry. Navíc toto číslo určitě nevypovídá nic o celkovém numeru hráčů, kteří si Detroit zahráli. Hra se totiž objevila v rámci červencové nabídky pro předplatitele PlayStation Plus, kde si ji mohla vyzkoušet další skupina majitelů konzole od Sony. Taktéž budeme brzy muset připočítat budoucí prodeje z PC verze, kdy se tím pádem dostáváme k faktu, že francouzský tým zkrátka zaznamenal trefu do černého.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama