Nová reklama láká na vydání Death Stranding
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová reklama láká na vydání Death Stranding

Nová reklama láká na vydání Death Stranding

David Plecháček

David Plecháček

4. 10. 2019 09:39
Reklama

Poslední dny sice bezpochyby patří druhé části The Last of Us, soustřeďme se ale na PlayStation exkluzivní hru, která je aktuálnější. A nemyslíme Concrete Genie. Mluvíme pochopitelně o Death Stranding, To vychází už 8. listopadu, a tak není divu, že se bude objevovat stále více marketingových materiálů.

Dnes se můžeme podívat na reklamu, která se může objevit na vašich obrazovkách, na televizích, zkrátka kdekoliv. Je jí ukázka pojmenovaná The Drop, kterou doprovází jednoduchý popis: „Propojte jako Sam Bridges roztříštěnou společnost. Zachraňte nás.“ A i když to je přesně něco, co je v nové ukázce Death Stranding naznačeno jen tak pofidérně, stojí za to se na minutové video podívat.

Tentokrát neuvidíte lezení po skalách, ale i trochu akce. Zdá se, že Sam představuje personu non grata a místy místo zachránce bude představovat lovnou zvěř, ale konečně je patrné, že má, alespoň omezené, možnosti, jak se bránit. Postava ztvárněná Normanem Reedusem sice ve videu nedisponuje konvenční zbraní, ale dokáže výstřelem z jakési pistole pronásledovatele alespoň spoutat.

To největší „zlo“ ale čeká na samotném konci. Na to se ale už musíte podívat sami. My jen dodáme, že více ze světa Death Stranding se dozvíme až hra vyjde. Stane se tak exkluzivně na PlayStationu 4 8. listopadu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama