Persona 5 Royal vyjde asi v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Persona 5 Royal vyjde asi v březnu

Persona 5 Royal vyjde asi v březnu

David Plecháček

David Plecháček

3. 10. 2019 11:38 1
Reklama

Atlus dokáže své hry krásně rozšiřovat. Po letech se remasteru dočkala Catherine, jedna z nejpřístupnějších východních her pro západního hráče. Pokud jste četli recenzi, víte, že milostný trojúhelník doplnila nová postava, která zamotá hlavnímu hrdinovi hlavu. Po Catherine se dočká obdobné péče další, byť ne tak stará hra: Persona 5.

Už několik měsíců se mluví o její Royal verzi, Atlus jí teasoval už na konci minulého roku. Svým rozsahem si samozřejmě žádá ještě více úprav, takže Personu vývojáři rozšíří o poznání více. Postav bude více, měli by být tři, stejně tak se promění život ve škole a dočkáme se i nových persón. Ačkoliv hlavní příběh zůstane beze změny, dočkáme se některých pasáží, které budou nové, a to především v rámci cutscén.

To všechno jsou důvody, proč se na Personu 5 Royal těšit. Ale samozřejmě zůstává otázka, kdy se jí dočkáme. Ačkoliv Atlus o datu mlčí, Game Informer ne. Ten totiž v posledním listopadovém čísle zpovídal Šigenoriho Soedžimu, přičemž rozhovor uvedl krátkou rekapitulací o obohacené Catherine: Full Body, která „je již dostupná“, a o obohacení Persony, která vyjde „v březnu 2020“.

Zdá se tak, že slavný magazín prozradil více, než měl. Jestli Atlus nakonec tento termín potvrdí, už tak nabité jaro dostane ještě další obří hru. Rok 2020 evidentně odstartuje poměrně zostra a už od začátku se máme na co těšit. Hráli jste pátou Personu, nebo čekáte na Royal verzi?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama