PUBG Lite, free-to-play verze, vyjde i u nás
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG Lite, free-to-play verze, vyjde i u nás

PUBG Lite, free-to-play verze, vyjde i u nás

David Plecháček

David Plecháček

1. 10. 2019 09:30 1
Reklama

PUBG se už dávno muselo sklonit před fenoménem, kterým je Fortnite. Vývojáři se ale stále snaží lákat nové hráče k průkopníkovi žánru battle royale, tu mobilní verzí, tu novou mapou, nebo třeba celou novou verzí hry. Takto v minulosti vyšlo PUBG Lite, a i když na západě nevyšlo, od začátku existovala šance, že se k nám též podívá. A skutečně se tak stane, už tento měsíc.

PUBG Lite zavítá do Evropy už za necelé dva týdny, konkrétně 10. října. Free-to-play verze cílí na masovější publikum (řečí vývojářů na jiné než high-endové počítače), čemuž odpovídají i požadavky – doporučené jsou tam, kde jsou u plné verze PlayerUnknown's Battlegrounds ty nejnižší nároky. Lite verze debutovala v Thajsku letos na jaře, teď expanduje z Asie i na starý kontinent.

Ze zemí, kde se dočkáme nejprve betaverze a následného vydání, nechybí prakticky žádná. V seznamu najdete cokoliv od Velké Británie, přes Vatikán, až po Ázerbájdžán. Na PUBG Lite ale zatím mohou zapomenout za Oceánem, Severní Amerika prozatím ostrouhá. Vývojáři z Bluehole ale tvrdí, že „stále počítají s mnoha zeměmi, do nichž mohou novou verzi časem rozšířit“. O konkrétním datu ale nebyla řeč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama