TLOU II bude o polovinu delší než první díl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TLOU II bude o polovinu delší než první díl

TLOU II bude o polovinu delší než první díl

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

29. 9. 2019 11:40 8
Reklama

Naughty Dog v posledním týdnu informacemi o své očekávané hře The Last of Us Part II rozhodně nešetří. Kromě oznámeného data vydání, absenci multiplayeru a ujištění, že se jedná o zatím největší titul studia, se díky autorce Halley Gross dozvídáme, co to zhruba bude znamenat. Druhý díl dobrodružství Joela a Ellie totiž prý bude o polovinu delší než původní hra.

To by nasvědčovalo tomu, že na dohrání The Last of Us Part II bude potřeba mezi 20 a 25 hodinami času, což je na intenzivní příběhovou hru nemalá porce. Asi není potřeba zmiňovat, že akční adventury od Naughty Dog nabízí hned několik voleb obtížnosti, díky čemuž se herní doba dokáže značně prodloužit.

V souvislosti s často zmiňovanou velikostí scén je dost možné, že by objemnější hratelnost mohla souviset s pohybem v otevřenějších oblastech, jako to vývojáři částečně předvedli v Uncharted 4 a ještě rozšířili v pokračování s podtitulem The Lost Legacy. Tuto teorii podporuje i skutečnost, že hra bude distribuována hned na dvou blu-ray discích. Tak jako tak je jisté, že množství nových postav a příběhových cutscén je oproti zbytku her studia zatím nejvyšší, takže se odklonu od toho, co udělalo z prvního The Last of Us tak oblíbenou hru pravděpodobně obávat nemusíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama