Vývojář naznačil herní dobu Dying Light 2
i Zdroj: Techland
Novinka Vývojář naznačil herní dobu Dying Light 2

Vývojář naznačil herní dobu Dying Light 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 9. 2019 07:47
Reklama

Není žádné tajemství, že se na hráče v rámci Dying Light 2 valí košatý herní zážitek. Novinka od studia Techland by navíc měla mít velký potenciál ke znovuhratelnosti, už jen vzhledem ke skutečnosti, že mohou rozhodnutí ve hře například zpřístupnit nový region. Kolik času tedy zombie akce zabere? Na otázku odpověděl hlavní designér Tymon Smektala.

Podle něj by měla hlavní příběhová linie vyjít na 15 až 20 hodin. Smektala nicméně jedním dechem dodává, že je velmi obtížné něco takového odhadnout. Vše se odvíjí od herního stylu konkrétního jedince. Ve hře se děje mnoho věcí a záleží pouze na hráči, zda se jim bude věnovat.

Pokud by se snad někdo chystal vyzobat úplně vše, co autoři z polského studia připravili, měl by podle Smektaly počítat s herní dobou přesahující 100 hodin. Hráči s obsedantně kompulzivní poruchou, která jim velí dokončit každou rozehranou hru na 100 %, budou mít o zábavu postaráno.

Dying Light 2 vyjde na jaře příštího roku na Xbox One, PlayStation 4 a PC. Ani tehdy však práce vývojářů nebude u konce. Navzdory mamutí porci obsahu chystají do hry další rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama