The Last of Us součástí říjnového PS Plus
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Novinka The Last of Us součástí říjnového PS Plus

The Last of Us součástí říjnového PS Plus

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 9. 2019 20:38 10
Reklama

Pro nadcházející nabídku her pro předplatitelé služby PlayStation Plus her jsme nemuseli jako tradičně čekat až do poslední středy v měsíci, ale Sony využila právě skončené akce State of Play, aby oznámila, na co můžeme těšit v desátém měsíci roku 2019.

Jak už jsme nějakou dobu zvyklí, opět se dočkáme dvou titulů. Ten první potěší především severoamerické a zároveň sportovní fandy, jelikož jím je MLB The Show 19. Tato baseballová simulace je dlouhodobě oceňována zámořskými novináři i fandy, nicméně zůstává otázkou, zdali stejné nadšené pocity vzbudí u i středoevropského publika.

Na druhou stranu, u druhé říjnové hry jsme si naprosto jisti, že potěší téměř všechny příznivce Sony. Mluvíme totiž o jedné z nejlepších her minulé, ale i té současné generace konzolí, tudíž příběhu Joela a Ellie, The Last of Us v remasterované podobě. O kvalitách tohoto díla studia Naughty Dog není nutno diskutovat, navíc uvedení do PS Plus nabídky poslouží jako lákadlo na pokračování, jehož se dočkáme 21. února nadcházejícího roku.

Co na nabídku japonského giganta říkáte vy? Zopakujete si rádi The Last of Us, případně ho projdete úplně poprvé? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama