The Last of Us Part 2 má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Last of Us Part 2 má datum vydání

The Last of Us Part 2 má datum vydání

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 9. 2019 20:41 15
Reklama

Když už jsme se dočkali vytouženého God of War a o něco méně úspěšného Days Gone, věděli hráči ještě o jedné exkluzivitě, na které se pracuje. Tou je pokračování oblíbené příběhové adventury The Last of Us. V dnešním State of Play jsme se dočkali nejen zbrusu nového traileru, ale dokonce i data vydání.

The Last of US Part 2 se odehrává 5 let po událostech z prvního dílu. Převezmeme kontrolu nad Ellie a dočkáme se dokonce i návratu Joela. Druhý díl se prý nebude bát ještě více násilí, které by mělo správně zobrazit vizi post-apokalyptického světa.

K dispozici je již několik edicí TLOU Part 2. Kromě standartní je možné si objednat speciální edici s mini artbookem, PS4 tématem a avatary, dále Collector's Edition se soškou, nálepkami, piny a digitálním soundtrackem, a nakonec Ellie Edition, ve které bude k dispozici ještě vinyl a batoh. Dle Waria64 bude navíc TLOU Part 2 distribuováno se dvěma blu-ray disky.

Co se samotné hry týče, vypadá fantasticky. Grafické zpracování je na naprosté špičce a Naughty Dog posouvá hranice PS4 Pro ještě dále, než RDR 2. Trailer přinesl i datum vydání, které není vůbec daleko. Je stanoveno na 21. února příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama