Sony vlastní práva na Sunset Overdrive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony vlastní práva na Sunset Overdrive

Sony vlastní práva na Sunset Overdrive

Marek Selinger

Marek Selinger

18. 9. 2019 11:36
Reklama

Když Sony během letošního Gamescomu oznámila akvizici zkušeného vývojářského týmu Insomniac Games z americké Kalifornie, tak nejenže si pojistila tyto autory na nadcházející projekty a značky, jež ke konzoli PlayStation neodmyslitelně patří (zmiňme letitou sérii Ratchet & Clank či nedávný Marvel’s Spider-Man), ale zároveň vyvstala otázka, co bude s titulem Sunset Overdrive, který na podzim 2014 vyšel exkluzivně na Xbox One a později dorazil i na PC.

Právě na tuto open-world akci, respektive její budoucnost, se na Tokyo Game Show optali japonští novináři jednoho z nejvyšších představitelů Sony PlayStation, Šúheje Jošidy. Z logických důvodu je zajímalo, co Sony zamýšlí s touto značkou v letech následujících. Nicméně Jošida je moc nepotěšil, jelikož nepřišel s příliš konkrétní odpovědí. Pouze potvrdil, že Sony vlastní veškerá práva na Sunset Overdrive a je tak zcela na jejím rozhodnutím, zdali se někdy v budoucnu dočkáme pokračování.

Pokud my bychom si měli vsadit na vydání sequelu, byli bychom spíše opatrní. Insomniac v současnosti jistojistě pracuje na pokračování příběhu pavoučího muže, stejně tak se dá očekávat příchod již zmíněné dvojky Ratchet & Clank na novou generaci konzolí. Na návrat titulu, který byl před lety příjemným zpestřením podzimní sezóny na Xboxu One, si tak nejspíše budeme muset nějakou dobu počkat. Pokud tedy vůbec někdy dorazí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama