MediEvil dává na odiv 11 minut z hraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MediEvil dává na odiv 11 minut z hraní

MediEvil dává na odiv 11 minut z hraní

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

16. 9. 2019 08:50
Reklama

Dlouho očekávaná předělávka klasiky z dob prvního PlayStationu - MediEvil - je téměř za našimi okny, a je tak pochopitelné, že vývojáři z Other Ocean Interactive budou chtít ukázat ze hry co nejvíce. Protentokrát tak zvolili cestu gameplay ukázky, jež zachycuje více než 11 minut záběrů z hraní.

Ze samotných záběrů je od samotného započetí patrné, že vývojáři od minula výrazně zapracovali na optimalizaci, a po technické stránce si tak již není na co stěžovat. Na co by si někteří - zejména původní hrou nepolíbení - hráči stěžovat ale mohli, je poměrně krkolomné ovládání. To se totiž snažili vývojáři zachovat 1:1, a je tak asi jasné, že po více jak 20 let od vydání předlohy, se herní standardy značně posunuly. Celkový dojem z titulu je však i nadále více než dobrý, a my tak již netrpělivě očekáváme, jak hra dopadne.

MediEvil je plnohodnotný remake stejnojmenné hry z roku 1998, jež se nedlouho po svém vydání zařadila mezi nejznámější klasiky prvního PlayStationu. Vývojáři si stanovili za cíl jak zachovat původní hororovou atmosféru, tak i humor, hratelnost a především promyšlený level-design původní hry. MediEvil vychází již 25. října, přičemž jakožto Sony exkluzivní titul dorazí pouze na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama