Sledujte další záběry z Death Stranding
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte další záběry z Death Stranding

Sledujte další záběry z Death Stranding

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

15. 9. 2019 14:44 16
Reklama

Tokyo Game Show 2019 je v plném proudu a mezi prezentovanými hrami nechybí ani jedna z těch vůbec nejočekávanějších – Death Stranding. V nedávno vypuštěném gameplay videu jsme se mohli blíže seznámit s hratelností v otevřeném světě, další ukázka se bude pro změnu soustředit na Samovo obydlí, kde budeme trávit čas mezi misemi.

Narozdíl od zbytku hry nebudeme v bezpečí domova ovládat naši postavu přímo, ale budeme s ní interagovat v režimu volné kamery. Sam bude mít doma k dispozici nezbytné vybavení jako postel, šatnu, sprchu či záchod, ale i spoustu věcí využitelných venku.

Mezi ně patří třeba upravitelné brýle, batoh, který si můžete libovolně vybavit a samozřejmě i bohatý arzenál zbraní. Dojde ale i na kosmetické doplňky, takže hráči si budou moci Samův vzhled do velké míry přizpůsobit. Upravitelný bude do jisté míry i interiér, budeme si moci zvolit třeba barvu zdí.

Důležitým prvkem bude na zdi umístěná mapa, kde kromě misí uvidíme poštu a archiv informací o herním světě. Ten se bude vzhledem ke komplexnosti Death Stranding obzvláště hodit. Při cestování bude Samovi dělat často společnost hudba, i hudební přehrávač tedy nabídne řadu možností a nastavení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama